Activiteit

wo 14 aug 2024 
Keuze uit: van 10.30 - 12.30 uur of van 14.00 - 16.00 uur uur
De Arnhemse Kinderboekwinkel

workshop jeugdland kleurstroom kawaii

Allebei de workshops op 14 augustus zitten vol! Je kunt je helaas niet meer aanmelden.

Dit is een Jeugdland-activiteit voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. 

Maak een prachtig Kawaii-kunstwerk! Tijdens deze workshop leer je de basis van kawaii-tekenen, een tekenstijl uit Japan die alles schattig maakt. Tekenervaring is niet nodig! Heb je die al wel? Dan kun je aan de slag met meer gevorderde technieken.

Geniet met deze workshop tijdens de vakantie van een heerlijk creatief moment voor jezelf, samen met Kleurstroom en De Arnhemse Kinderboekwinkel. En ga naar huis met een prachtig zelfgemaakt Kawaii-kunstwerk! Tijdens de workshop zorgen wij natuurlijk voor drinken en wat lekkers.

Ps. We werken met verf, dus het is handig om kleding aan te trekken die vies mag worden.

Wanneer: Er is op woensdag 14 augustus een workshop van 10.30 - 12.30 en een workshop van 14.00 - 16.00 uur. Er zijn ook twee workshops op maandag 8 juli. Geef bij je aanmelding duidelijk aan op welke datum en welk tijdstip je wilt reserveren.

Kosten: Met Vakantiepaspoort van Jeugdland €14 | zonder Vakantiepaspoort van Jeugdland €16,00. 

Aanmelden: Geef je tijdig op om een plekje te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. naam en leeftijd, gewenste datum en tijdstip. Je kunt met de Gelrepas betalen. Stuur dan bij het opgeven een foto mee van je Gelrepas.
Na een bevestiging ben je aangemeld. 

Opmerking: Deze activiteit is helaas niet rolstoeltoegankelijk (het atelier is op de eerste verdieping en alleen bereikbaar via de trap) en niet geschikt voor kinderen met een visuele beperking.

 

Top