Activiteit

za 06 jul 2024  - zo 25 aug 2024
hele dag
Arnhemse Kinderboekwinkel

Zomerleesbingo

Het is weer tijd voor de ZomerLeesBingo!
Het is bijna zomervakantie. Zes weken vrij: lekker buiten spelen, ijsjes eten, laat naar bed of misschien ga je op vakantie of uit logeren. En natuurlijk heb je dan ook heel veel tijd om lekker te lezen! Dus.. doe je mee aan de ZomerLeesBingo? 

Zo doe je mee:

Op school krijg je een leesbingokaart van De Arnhemse Kinderboekwinkel. Heb je die niet gekregen? Geen paniek: in de winkel kun je er ook een ophalen, we hebben er een heleboel.
Op de leesbingokaart staan allemaal vakjes met grappige leesopdrachten. Je kiest steeds een vakje en leest een kwartier op de manier die in het vakje staat. Bijvoorbeeld 'Als je eigenlijk naar bed moet', 'In een boom of eronder' of 'Terwijl je je verstopt'. Als het kwartier om is (langer lezen mag van ons natuurlijk altijd!), streep je het vakje af. En zo ga je door tot je kaart vol is. Lever vervolgens de kaart zelf uiterlijk zondag 25 augustus 2024 in bij ons in de winkel. Je krijgt altijd een leuke beloning! 

Bovendien maak je kans op de hoofdprijs: een hoge stapel boeken! We hebben net als voorgaande jaren drie van die mooie boekentorens te verloten onder de deelnemers. 

Veel leesplezier gewenst deze zomer!

Top